x

Se videoen og download rapporten: Sådan skaber vi trygge byer og boligområder

Viden 17. april 2024

Hvordan kan du som borger, borgmester eller ejendomsejer arbejde professionelt og konkret med at skabe tryghed i din by og boligområder? Den 17. april præsenterede Realdania Premiere den nye rapport 'Trygge byer og boligområder'. Lyt eller læs og få svar på dine spørgsmål.

Realdania Premiere: Sådan får du trygge byer og boligområder

Den 17. april præsenterede Realdania Premiere inspirerende indsigter fra den nye publikation ’Trygge byer og boligområder’, som er udgivet den 15. april 2024 af Dansk Byplanlaboratorium i samarbejde med Realdania og TrygFonden. 

Under Premieres livestream fortalte projektchef Mette Elf om Realdanias indsats 'Bo trygt', og Tina Saaby, direktør i Dansk Byplanlaboratorium, gav en introduktion til, hvordan man kan skabe trygge og levende byer og boligområder. 

Tina Saaby fortalte desuden, hvordan man med et team på tværs af forvaltninger og fagligheder kan organisere arbejdet om tryghedsfremme i kommunen ved at inddrage både erhverv og civilsamfund. 

Deltagere i livestream

Tina Saaby, Dansk Byplanlaboratorium  
Direktør i Dansk Byplanlaboratorium. Tina er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og har tidligere været partner i Witraz Arkitekter og næstformand i Akademisk Arkitektforening. Tina var stadsarkitekt i København fra 2010-2018 og i Gladsaxe fra 2020-2023. Hun er formand for Arkitektskolens aftagerpanel på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, gæsteprofessor på Sheffield University og har forelæst i størstedelen af Europa og USA.

 

Mette Elf
Projektchef i Realdanias filantropiafdelingen med ansvar for Bo trygt, som er et samarbejde med TrygFonden, Videnscentret Bolius og Det Kriminalpræventive Råd. Derudover har Mette ansvar for 'Unge i hjemløshed'-kampagnen og initiativet ’Sociale Mursten’. Mette har arbejdet i Realdania siden 2017 og før det i overborgmestersekretariatet på Københavns Rådhus og Finansministeriet. Hun er uddannet cand.scient.pol. og har en MA fra Humboldt Universität zu Berlin.


Om Realdania Premiere

Realdania Premiere er et kort mødeformat for medlemmer af Realdania Debat. Her udfolder vi dele af den omfattende viden, der kommer ud af Realdanias filantropiske arbejde – på en time.

Som medlem af Realdania Debat får du adgang til denne viden før alle andre. Du kan kigge med live eller se Realdania Premieres online arrangementer, når det passer dig her på realdania.dk/debat.