x

Events, der styrker din viden og udvider dit perspektiv

Realdania Debat 22. september 2021

Når du er en del af Realdania Debat, bliver du inviteret til spændende events med ekspertoplæg, besigtigelser og debatter om dagsaktuelle temaer og klassiske udfordringer inden for det byggede miljø. Vi byder på inspiration og oplevelser, danske og internationale frontløbere, virksomhedsbesøg, banebrydende byggerier, nyskabende transformationer og masser af mulighed for at udveksle erfaringer.

I mere end 20 år har Realdania Debat diskuteret udfordrende dilemmaer, udvekslet vigtig viden og besøgt banebrydende byggerier, som foreningen Realdania har støttet.

Skræddersyede events til din interesse og din branche

Hvert af Realdania Debats seks faglige fora afholder et årligt debatmøde, hvor dagen har særligt fokus på aktuelle problematikker for lige præcis hver branche og ejendomstype.

Arrangementerne, som holdes i hele landet på spændende lokationer, byder på engagerede oplæg og debat med eksperter og meningsdannere.

Vi har blandt andet besøgt Zoku Copenhagen, ARoS, Kornets Hus, Roskilde Festival Højskole, Grønttorvet, Tingbjerg, FÆNGSLET, Hindsgavl Slot, Villa Copenhagen, Nordic Harvest, Generationernes Hus, The Silo og mange flere spændende byggerier, byrum og ejendomme. 

Store debatmøder på tværs af fagligheder

Med mellemrum samles alle Realdania Debats 1.200 fagprofessionelle aktører i det byggede miljø ved store konferencer og digitale samtalesaloner for at udveksle erfaringer, viden og ideer på tværs af fagligheder og ejendomstyper – naturligvis i selskab med prominente frontløbere.

Vi har blandt andet zoomet ind på social bæredygtighed inden for det byggede miljø ved debatmødet ’Omstilling for alle’: Hvordan får vi social bæredygtighed ind på den samlede tjekliste for udviklingen af vores byer, boliger, bygninger og landdistrikter?

Og tidligere har vi debatteret balancen mellem by og land ved debatmødet ’For hele Danmark’: Udfordrer urbaniseringen sammenhængskraften?

 

Byrum, domiciler, byggepladser og meget mere

Realdania Debat perspektiverer debatten ved at besøge skelsættende, tankevækkende og inspirerende eksempler på arkitektur, byrum, byggeprojekter og andre former for udvikling af det byggede miljø.