x

Efterårets valgmøder i Realdania

Nyhed 29. november 2023

Efterårets geografiske og faglige valgmøder samlede næsten 1.400 medlemmer og gæster i Aalborg, Esbjerg, Haderslev og København, hvor der blev valgt i alt 25 medlemmer fra Nordjylland, Syd- og Sønderjylland samt fra valggrupperne for erhverv og landbrug til foreningen Realdanias repræsentantskab.

På valgmøderne var der ud over valg til repræsentantskabet også en kort orientering om den aktuelle situation i den filantropiske forening fra bestyrelsesformand Lars Krarup og adm. direktør Jesper Nygård.

Derefter havde de fremmødte medlemmer mulighed for at stille spørgsmål og komme med input.

Valgområdet Syd- og Sønderjylland
Tirsdag den 7. november 2023 blev der afholdt valgmøde i valgområdet Syd- og Sønderjylland for medlemmer fra kommunerne Billund, Esbjerg, Fanø, Haderslev, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen og Aabenraa. Valgmødet blev i år afholdt og transmitteret simultant fra to lokationer i henholdsvis Hotel Harmonien i Haderslev og Musikhuset i Esbjerg for at forsøge at gøre det lettere for flere medlemmer fra hele valgområdet at deltage. På mødet blev der valgt fem medlemmer til repræsentantskabet for en fireårig periode.

Se de valgte medlemmer

 

Valggruppen for landbrug
Onsdag den 22. november 2023 blev der afholdt valgmøde i Valggruppen for landbrug, der omfatter ejere af landbrugsejendomme. På mødet, der fandt sted i DR Koncerthuset i København, blev syv medlemmer valgt til repræsentantskabet for en fireårig periode.

Se de valgte medlemmer

 

Valggruppen for erhverv
Torsdag den 23. november blev der afholdt valgmøde i Valggruppen for erhverv, der omfatter ejere af erhvervsejendomme. På mødet, der blev afholdt i DR Koncerthuset, blev der valgt syv medlemmer til repræsentantskabet for en fireårig periode.

Se de valgte medlemmer

 

Valgområdet Nordjylland
Tirsdag den 28. november 2023 blev der afholdt valgmøde i valgområdet Nordjylland for medlemmer fra Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Rebild, Vesthimmerland og Aalborg kommuner. På mødet, der blev afholdt i Aalborg Kongres & Kultur Center, blev der valgt seks medlemmer til repræsentantskabet for en fireårig periode.

Se de valgte medlemmer

 

Særlige interesseorganisationer
Desuden blev der ved Realdanias repræsentantskabsmøde den 5. oktober 2023 valgt syv medlemmer til repræsentantskabet for en fireårig periode, der var indstillet af en række særlige interesseorganisationer inden for det byggede miljø. Blandt de valgte medlemmer er der tre nye profiler fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, Danske Arkitektvirksomheder og Dansk Ejendomsmæglerforening. 

Se de valgte medlemmer