x

7 medlemmer valgt til Realdanias repræsentantskab i Aarhus

Pressemeddelelse 14. november 2013

802 medlemmer fra Aarhus og omegn deltog onsdag den 13. november i Realdanias valgmøde i Aarhus. På valgmødet valgte medlemmerne 7 medlemmer til Realdanias repræsentantskab, blandt de 9 opstillede kandidater. Valget gælder for en fireårig periode.

Realdania holdt valgmøde i NRGi Park & Arena i Aarhus onsdag den 13. november.

De 7 kandidater, der blev valgt til Realdanias repræsentantskab, er:

  • Anne-Marie Dahl, fremtidsforsker, Risskov
  • Hans-Ulrik Revsbech Jensen, direktør, Auning
  • Henning Rasmussen, strategi- og innovationskonsulent, Rønde
  • Marie-Louise Vagnby, økonomi- og adm. chef, Risskov
  • Nicolai Bisgaard, møbelpolstrer, Odder
  • Niels Aage Arve, gårdejer, Hjortshøj
  • Suna Cenholt, arkitekt, Højbjerg

På valgmødet fortalte bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack og adm. direktør Jesper Nygård om Realdania og om nogle af de over 2.100 forskellige projekter, som Realdania har støttet med i alt mere end 14 mia. kroner, siden Realdania begyndte sit filantropiske arbejde for 13 år siden.

”Medlemsdemokratiet er en vigtig del af Realdanias DNA, og repræsentantskabet er den øverste myndighed i Realdania. Gennem en god demokratisk proces sikres det, at vi har en kvalificeret og kompetent forsamling, som kan overvåge og inspirere Realdanias bestyrelse og direktion. Derfor er jeg også glad for og stolt over det store fremmøde, som vi oplevede på valgmødet i Aarhus i går, og jeg ser frem til samarbejdet med de nyvalgte medlemmer af repræsentantskabet,” siger bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack.

Realdania er en forening med medlemsdemokrati, der arbejder filantropisk på basis af sin investeringsvirksomhed. Realdanias repræsentantskab har 109 medlemmer. De fører blandt andet tilsyn med, at bestyrelse og direktion yder deres bedste i realiseringen af Realdanias formål og strategier. De vælger bestyrelse, vælger revision, godkender årsrapport og godkender vedtægterne. Repræsentantskabets medlemmer formidler også viden om Realdania til deres egne netværk, videregiver deres private og professionelle erfaringer til Realdania og følger på forskellig vis med i, hvad der debatteres i det byggede miljø.