x

Interviews, reportager og masser af gode historier i Realdanias Årsmagasin 2010

Pressemeddelelse 8. april 2010

Hvor mange besøgende venter World EXPO 2010 i Shanghai? Kan det betale sig et energirenovere et parcelhus? Kan man gå på byvandring med en hjemløs? Giver finanskrisen nye muligheder? Hvordan genanvender man en gammel gård? Og er bæredygtighed bare noget med miljø og ressourcer? Få svarene på alle disse spørgsmål og mange flere i Realdanias Årsmagasin 2010.

Realdanias Årsmagasin 2010, der netop er kommet på gaden, indeholder bl.a. interviews med Realdanias bestyrelsesformand Jesper Nygård og Realdanias adm. direktør Flemming Borreskov, der fortæller om finanskrisens betydning for Realdanias arbejde, om medlemsdemokrati og om Realdanias tre særlige indsatsområder indenfor det byggede miljø: sundhed og social bæredygtighed, miljø og ressourcer samt forstæderne.

En lang række af de mange aktiviteter og projekter, som Realdania har engageret sig i og støttet økonomisk gennem de seneste år bliver præsenteret i både ord og billeder. Her er alt lige fra renoveringen af Dannerhuset og udviklingen af en fælles vision for Ringbyen i hovedstadens forstadskommuner samt byggeriet af Musikkens Hus i Nordjylland og rådgivningscentre for Kræftens Bekæmpelse over energirenovering af parcelhuse og Boligøkonomisk Videncenter til små ildsjæle-projekter som Fællespladsen i Brejning og Sildekassehuset i Glyngøre.

Gennem en række artikler og reportager får læseren også indblik i Realdanias investeringsstrategi og spredningen af investeringsaktiverne, de mange engagerede projektejeres arbejde, bæredygtig helhedstænkning i det byggede miljø samt Realdanias medlemsdemokrati og valgmøder.

Og endelig fortæller Realdanias tre datterselskaber – Realea, Bolius og Realdania Arealudvikling – om deres arbejde med bevaring og udvikling af ejendomme, rådgivning af boligejere og byudviklingsprojekter.

Yderligere oplysninger

Kommunikationschef Birgitte Boesen, Realdania, tlf. 70 11 66 66