x

Interviews, reportager og mere end 75 gode historier i Realdanias Årsmagasin 2009

Pressemeddelelse 1. april 2009

Filantropien bliver udfordret af finanskrisen, Nyt liv til Vestjyllands stolteste herregård, Danmark fortæller velfærdseventyr i Kina, Fra bolværk til bibliotek og byrum…. Dette er overskrifterne for blot nogle af de mange interviews og historier, som bliver præsenteret i ord og billeder i Realdanias Årsmagasin 2009.

Realdanias Årsmagasin 2009 indeholder bl.a. interviews med Realdanias bestyrelsesformand Jean Brahe og Realdanias adm. direktør Flemming Borreskov, der fortæller om finanskrisens betydning for Realdanias arbejde og de særlige indsatsområder for 2009: Sundhed, bæredygtighed og forstædernes forvandling.
 
En lang række af de mange aktiviteter og projekter, som Realdania har engageret sig i og støttet økonomisk gennem de seneste år, er præsenteret i ord og billeder. Her er alt lige fra de helt store projekter som udviklingen af havnefronten i Århus med centrale byrum og nyt hovedbibliotek samt byggeriet af Musikkens Hus i Nordjylland over kampagnen Det Gode Hospice, energirenovering af den eksisterende bygningsmasse og Fremtidens Herregård til små ildsjæle-projekter som Han Herred Havbåde og Solnedgangspladsen i Nr. Lyngby.
 
Gennem en række artikler og reportager får læseren også indblik i Realdanias investeringsstrategi, projektejernes syn på Realdania som samarbejdspartner, den aktuelle situation på boligmarkedet samt efterårets valgmøder i Odense og Herning.
 
Og endelig fortæller Realdanias tre datterselskaber – Realea, Bolius og Realdania Arealudvikling – om deres arbejde med ejendomme, rådgivning af boligejere og byudviklingsprojekter. 
 
Hent og læs årsmagasinet som pdf her >>