x

Gå på opdagelse i det byggede miljø – på stedet eller hjemmefra sofaen

Pressemeddelelse 11. april 2013

Hvilket arkitektfirma har tegnet Den Blå Planet? Hvor mange mennesker bliver der plads til i Copenhagen Arena? Hvorfor har Christiansfelds bykerne international historisk betydning? Og hvorfor strømmer surferne til Klitmøller i Thy? Få svar på dette og meget mere med Realdanias nye projekt-app, der nu kan downloades til Iphone, Ipad og Android. 

Realdania app

Med den nye app kan du:

  • Se Realdanias projekter i dit nærområde
  • Opleve moderne arkitektur, aktive byrum og levende bygningsarv i verdensklasse i billeder og video
  • Læse om baggrund og vision for flere hundrede projekter i Danmark og udland
  • På en nem måde dele projekter med andre gennem diverse sociale medier

Realdania har siden sin begyndelse i år 2000 støttet projekter i hele Danmark med fokus på at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø. Vidste du, at ni historiske herregårdshaver i Danmark er blevet restaureret og åbnet for offentligheden? Måske er én af dem i nærheden af dig! Eller ved du hvorfor omlægningen af Ribe Domkirkeplads har ændret Danmarkshistorien? Og hvad med Københavns Befæstnings store rekreative område, Hvilken cykel-, løbe-, eller gårute er din favorit? Den nye app giver dig svarene og fungerer samtidig som inspirerende guide, så du nemt kan orientere dig i projekter landet over og samtidig se hvilke projekter, der er nærmest dig, lige der hvor du befinder dig.

Med flotte billeder, tekst og video giver appen dig de vigtigste informationer om mere end 250 stedbundne projekter uanset om du sidder hjemme i din sofa eller om du er på stedet. Er du særligt interesseret i byrum, møller eller måske energibesparende bygninger, så har appen en søgefunktion, der gør det nemt for dig at finde projekter, der er særligt interessante for dig.

Den nye Realdania app gør det muligt for dig at gemme dine favoritprojekter, så du hurtigt kan finde dem igen. Du kan også dele projekter med venner og kollegaer gennem forskellige sociale medier.

Realdania ønsker med den nye app, at invitere alle til at gå på inspirerende opdagelse i det nære såvel som det fjerne gennem en brugervenlig synliggørelse af de mange spændende og forskelligartede projekter.