x

Dania Capital overtager Kuben A/S i forbindelse med en rekonstruktion

Pressemeddelelse 28. november 2008

Dania Capital har udsendt følgende pressemeddelelse:
Dania Capital overtager Kuben A/S, efter at selskabet har frasolgt ubebygget jord og usolgte boliger til Realdania. Det sker som følge af finanskrisen og den seneste tids markante opbremsning på boligmarkedet.

Kuben A/S består i dag af tre forretningsområder: Kuben BYG, Kuben Ejendomsadministration og Kuben Management.

Det er Dania Capitals hensigt at restrukturere og udvikle aktiviteterne i Kuben A/S, og i forbindelse med overtagelsen nedlægges koncernfunktionen, og direktør for Kuben A/S, Henrik Enegaard Skaanderup, fratræder.


Samtidig er den hidtidige økonomidirektør, Bo Sattrup, konstitueret til adm. direktør.

"Vi ser det som en god mulighed for at gøre brug af vores ekspertise og erfaring inden for ledelse og udvikling af unoterede virksomheder. De tre forretningsområder under Kuben skal fremover drives selvstændigt, og derfor nedlægges koncernfunktionen. Vores plan er at udvikle hvert forretningsområde og deltage i den løbende branchekonsolidering," siger adm. direktør Thomas Dywremose fra Dania Capital.

Adm. direktør i Realdania, Flemming Borreskov, siger: "Realdania har erhvervet de ubebyggede grunde og usolgte boliger i Kuben A/S til dagens markedspris. Det er sket som et led i vores almindelige kommercielle investeringsmæssige aktiviteter. Jeg forventer, at Realdania får et tilfredsstillende afkast af denne investering gennem senere videresalg."

Kuben A/S har cirka 300 medarbejdere, der er geografisk placeret på fire kontorer i henholdsvis København, Århus, Ålborg og Kolding.

 

Yderligere oplysninger

Adm. direktør i Dania Capital K/S, Thomas Dywremose, telefon 33 47 66 61
(mobil 30 62 44 01)

Adm. direktør i Realdania, Flemming Borreskov, telefon 70 11 66 66