x

4 medlemmer valgt til Realdanias repræsentantskab i Bredsten, Vejle

Pressemeddelelse 27. november 2014

Næsten 600 medlemmer og gæster fra trekantsområdet deltog i går i Realdanias valgmøde i Bredsten uden for Vejle. På valgmødet valgte medlemmerne 4 medlemmer til Realdanias repræsentantskab. Valget gælder for en fireårig periode.

Realdania holdt valgmøde i Vingsted hotel & konferencecenter i Bredsten onsdag den 26. november.

De 4 kandidater, der blev valgt til Realdanias repræsentantskab, er:

  • Bent Andersen, adm. direktør, Fredericia
  • Bjarne Christian Johannsen, kranfører, Sjølund
  • Bo Anders Olesen, bestyrelsesmedlem, Give
  • Lis Ravn Ebbesen, byrådsmedlem, lærer, Kolding

På valgmødet fortalte bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack og administrerende direktør Jesper Nygård om Realdania og om nogle af de over 2.600 forskellige projekter, som Realdania har støttet med i alt mere end 15 mia. kroner, siden Realdania begyndte sit filantropiske arbejde for 14 år siden.

”Medlemsdemokratiet er en vigtig del af Realdanias DNA, og repræsentantskabet er den øverste myndighed i Realdania. Gennem den demokratiske proces sikrer vi, at repræsentantskabet er en kvalificeret og kompetent forsamling, som kan overvåge og inspirere Realdanias bestyrelse og direktion. Derfor er jeg også glad for og stolt over det store fremmøde, som vi oplevede på valgmødet i Bredsten i går, og jeg ser frem til samarbejdet med de nyvalgte medlemmer af repræsentantskabet,” siger bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack.

Realdania er en forening med medlemsdemokrati, der arbejder filantropisk på basis af sin investeringsvirksomhed. Realdanias repræsentantskab har 109 medlemmer. De fører blandt andet tilsyn med, at bestyrelse og direktion yder deres bedste i realiseringen af Realdanias formål om at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø.

Repræsentantskabet vælger bestyrelse, revision, godkender årsrapport og vedtægterne. Repræsentantskabets medlemmer formidler også viden om Realdania til deres egne netværk, videregiver deres private og professionelle erfaringer til Realdania og følger på forskellig vis med i, hvad der debatteres i det byggede miljø.