x

Gratis app til boligmagasinet BEDRE HJEM

Pressemeddelelse 7. januar 2015

Bolius Boligejernes Videncenter udgiver boligmagasinet BEDRE HJEM, som du nu også kan læse, når du er på farten, eller hvis du ikke lige har fået fat i det trykte magasin. Download appen BEDRE HJEM og læs Bolius’ boligmagasin gratis på din smartphone eller tablet. Her får du adgang til en guldgrube af ekspertviden, inspiration og dybdeborende journalistik.

Nu har du mulighed for altid at have Bolius’ boligmagasin BEDRE HJEM ved hånden. Bolius har udviklet en app specielt designet til smartphone og tablet, hvilket gør det nemt at læse, søge og gemme artikler. I appen får du adgang til en unik kombination af dybdeborende journalistik, inspiration til indretning af hjem og have, ekspertråd om hvad du skal holde øje med på dit hus og hvornår, nemme og pengebesparende gør det selv-løsninger og meget, meget mere.

Appen indeholder det samme som det trykte magasin, men får også andre funktioner, der kan være til stor nytte for alle, hvad enten de bor i hus eller lejlighed. Fx kan du søge artikler på tværs af de enkelte numre ved hjælp af et stikord. Du kan også bruge bogmærker til artikler, som du synes er værd at gemme, enten til senere læsning eller fordi du vil opbygge dit eget arkiv med emner, der interesserer dig specielt.

I appen ligger lige nu de seneste 3 numre af BEDRE HJEM, men de tidligere numre vil løbende blive lagt ind, så du ender med at få adgang til samtlige udgivelse helt tilbage fra den allerførste udgave af magasinet, som kom i marts 2008.

BEDRE HJEM er det komplette magasin, der henvender sig både til garvede boligejere og førstegangskøbere. Det trykte magasin er gratis, du betaler dog 152 kr. om året i porto for de i alt 8 numre. Hvis du vil have det trykte magasin helt gratis kan det afhentes hos STARK, Flügger, IDEmøbler, JYSK og Estate-mæglerne.