x

Konference og udstilling om by- og boligudvikling

Pressemeddelelse 18. marts 2015

Konferencen Housing and Welfare – Boundaries|Encounters|Connections sætter sammen med udstilling fokus på fremtidens by- og boligudvikling i København.

Bæredygtighed, byomdannelse og byliv i fremtidens boligudvikling. Det er nogle af de temaer, der er på dagsordenen på konferencen Housing and Welfare – Boundaries|Encounters|Connections. Her vil internationale oplægsholdere, forskere og repræsentanter fra danske tegnestuer diskutere med udgangspunkt i nogle af de helt nye boligprojekter i København. Projekterne vil samtidig blive udstillet.

Det er Kunstakademiets Arkitektskole og Center for Boligforskning, der den 7.-8. maj – med støtte fra Realdania – inviterer til den internationale, tværfaglige konference og udstilling. Udstillingen i forbindelse med konferencen åbner 19. marts og kan ses til den 14. maj på Kunstakademiets Arkitektskole.

Konferencen sætter fokus på grænser, møder og forbindelser – mellem forskellige kvarterer, forskellige befolkningsgrupper, nyt og gammelt, offentligt og privat, og forskellige tilgange til by, bolig og forstad. Udstillingen har fokus på fremtidens København og viser aktuelle boligprojekter, som giver et indblik i morgendagens danske hovedstad.

Blandt talerne er Adam Kahn fra Adam Kahn Architects, Jens Kvorning, Professor i  Byplanlægning ved Kunstakademiets Arkitektskole, Jan Albrecthsen, partner i tegnestuen Vandkunsten og Nigel Thrift, Professor i Humangeografi ved Warwick University.

Konferencen og udstillingen henvender sig til arkitekter, planlæggere, by- og boligforskere. Der er tilmelding senest 31. marts 2015