x

Ny guidebog over Frederiksberg

Pressemeddelelse 7. oktober 2015

Bogen ’På Frederiksberg’ er en ny gå- og cykelguide og en hyldest til den smukke kommune midt i hovedstaden.

Vidste du, at Frederiksberg arealmæssigt er landets mindste kommune? At dens huse er udsmykket med nogle af de mest interessante fabeldyr i byen? Eller at man kan se kongens gamle marmorbadekar ved at kigge ind igennem kældervinduerne på Frederiksberg slot?

Nu kan du gå på opdagelse i det klassiske, det moderne og det grønne Frederiksberg med den nye guidebog af journalist og forfatter Peter Olesen. I bogen guider Peter Olesen fra Frederiksberg Allé, Frederiksbergs slot til villakvarterene og det grønne og kulturrige Frederiksberg. De smukke billeder er taget af fotografen Kurt Rodahl Hoppe.

Realdania har sammen med Basis, Drost Fonden, 15. juni Fonden, Frederiksberg Kommune, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorcks Fond og Toyota-Fonden støttet udgivelsen af guiden På Frederiksberg, som udkommer den 7. oktober 2015 på forlaget Frydenlund og kan købes i boghandler i hele Danmark.

Hvis du vil møde Peter Olesen, kan du komme ned i Bog & Ide i Frederiksbergcentret onsdag den 7. oktober kl. 15 – 16.30, hvor han vil signere bogen.