x

Seks medlemmer valgt til Realdanias repræsentantskab i Aalborg

Pressemeddelelse 20. november 2015

960 medlemmer og gæster fra Nordjylland deltog i går i Realdanias valgmøde i Aalborg. På valgmødet valgte medlemmerne seks medlemmer til Realdanias repræsentantskab. Valget gælder for en fireårig periode.

Realdania holdt valgmøde i Aalborg i Aalborg Kongres & Kultur Center torsdag den 19. november.

De seks medlemmer, der blev valgt til Realdanias repræsentantskab, er:

• Anders Hjulmand, advokat, Aalborg
• Annette Overgaard Jensen, HR-chef, Storvorde
• Bente Søgaard, adm. direktør, Bælum
• Eva Møller Sørensen, arkitekt m.a.a., Aalborg
• Hanne Lind-Bonderup, rumdesigner, Ålbæk
• Johnny Jensen, direktør, Hjørring

På valgmødet fortalte bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack og adm. direktør Jesper Nygård om Realdania og om nogle af de over 2.800 forskellige projekter, som Realdania har støttet med i alt 15,8 mia. kr., siden Realdania begyndte sit filantropiske virke for 15 år siden.

”Medlemsdemokratiet er en vigtig del af Realdanias DNA, og repræsentantskabet er den øverste myndighed i Realdania. Gennem den demokratiske proces sikrer vi, at repræsentantskabet er en kvalificeret og kompetent forsamling, som kan overvåge og inspirere Realdanias bestyrelse og direktion. Derfor er jeg også glad for og stolt over det store fremmøde, som vi oplevede på valgmødet i Aalborg i går, og jeg ser frem til samarbejdet med de nyvalgte medlemmer af repræsentantskabet,” siger bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack.

Realdania er en forening med medlemsdemokrati, som arbejder filantropisk på basis af sin investeringsvirksomhed. Realdanias repræsentantskab har 109 medlemmer. De fører blandt andet tilsyn med, at bestyrelse og direktion yder deres bedste i realiseringen af Realdanias formål og strategier. De vælger bestyrelse og revision samt godkender årsrapport og godkender vedtægterne. Repræsentantskabets medlemmer formidler også viden om Realdania til deres egne netværk, videregiver deres private og professionelle erfaringer til Realdania og følger på forskellig vis med i, hvad der debatteres i det byggede miljø.