x

Kom til Kulturnat hos Realdania

Pressemeddelelse 6. oktober 2016

Interesserer du dig for din by, dit hus, yderområderne eller alt det midt i mellem, så kig forbi Realdania på Kulturnatten. Her får du historier fra et udsat boligområde og fra kanten af kongeriget. Her vil Opera møde Rap. Her forvandler kagekunstner og tv-vært Tobias Hamann to yderområder til storslåede kager. Og her bliver du klogere på, om drømmeboligen også er en sund bolig.

Fredag 14. oktober slår Realdania igen dørene op på Jarmers Plads til en enestående aften og en verden med gode historier, anderledes underholdning, et møde med kendte TV-ansigter og meget mere. Vi har skruet et program sammen fyldt med oplevelser, der rammer både hoved, mave, øre og hjerte – det er bare at gå på opdagelse.

Du kan besøge vores bymiljø, høre historier fra et udsat boligområde, lytte til talks under temaet ”Fællesskaber – er det noget, man kan bygge?”, droppe beats med det prisvindende Rap Akademiet fra Aarhus, synge fællessang med Opera Hedeland og møde arkitekterne bag Fremtidens Forstad ”NærHeden”, hvor det meste handler om fællesskab.

Du kan komme med på landet og høre en af kræfterne bag surferparadiset Cold Hawaii fortælle om ”Hvad er det, de kan på kanten af kongeriget?”, og du kan være med, når projektchefen i Tønder Kommune og filantropidirektøren i Realdania taler om ”Tøndermarsken – det oversete skatkammer”. 

Du kan smage en lokal specialitet fra hvert område, lære at surfskate på carverskateboards af unge surfere fra Cold Hawaii og ikke mindst se og smage med, når TV-vært og vinder af den store bagedyst, Tobias Hamann forvandler to yderområder til kagekunst. 

Og du kan gå på opdagelse i vores boligzone, få gode råd til børneværelset, afprøve Virtual Reality og møde livsstilsekspert Anne Glad, når hun inviterer gæster til kaffe og gør dig klogere på, om din drømmebolig også er en sund bolig. 

DJ BAUN BAUN sørger for musik i løbet af aftenen.