x

Oplev Aalborg med ny guidebog

Pressemeddelelse 19. april 2016

Tag med på opdagelse rundt i Aalborg, der har forvandlet sig fra en grå industriby til en grøn videns- og uddannelsesby.

Journalist og forfatter Britt Nørbak har boet og arbejdet i Aalborg i tyve år og har tabt sit hjerte til byen. Bogen ’Rundt i Aalborg’ er hendes kærlighedserklæring til Danmarks fjerdestørste by.

I den handy guidebog besøger hun områder, der tidligere husede gamle industrivirksomheder, men som i dag er omdannet på forskellig vis med respekt for den industrielle kulturarv.

Derudover tager hun læseren med til byens kendte attraktioner, bygninger og statuer samt den nye havnefront, hvor samspillet mellem det nye og det gamle går op i en højere enhed.

Bogens mange smukke fotos er taget af den prisvindende fotograf Lars Horn, der også bor og arbejder i byen.

Bogen er oplagt at stikke i lommen på en gåtur eller cykeltur rundt i Aalborg. Sammen fører den stemningsfulde tekst og de smukke billeder dig rundt i alle dele af byen.

Både tilflyttere og indfødte aalborgensere kan med bogen i hånden (gen)opleve byen og få inspiration til at se den fra nye sider.

Hvis du vil købe bogen

Hvis du vil købe bogen

Guidebogen 'Rundt i Aalborg' har fokus på den udvikling, som ’9000’ har været igennem de senere år. Men selvfølgelig er Aalborgs kendte attraktioner, bygninger, statuer og virksomheder også med, når Britt Nørbak sammen med fotograf Lars Horn går på opdagelse i byen.

Bogen er på 152 sider og kan købes for 99 kroner på Frydenlunds hjemmeside.


Bogen er udgivet ved Frydenlund forlag med støtte fra Realdania og Aalborg Event.

Den kan købes på Frydenlunds hjemmeside til 99 kroner.