x

Ringkøbing K ansætter projektdirektør

Pressemeddelelse 9. december 2011

Ringkøbing K har ansat Søren Adsersen som projektdirektør pr. 1. september 2012. Søren Adsersen kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Fredericia Kommune.

Ringkøbing K kan i dag præsentere Søren Adsersen som projektdirektør for det nyligt offentliggjorte byudviklingsprojekt, som over de kommende 30 år skal udvikle en helt ny bydel i et attraktivt område, der grænser op til den sydøstlige kant af Ringkøbing by. Søren Adsersen tiltræder stillingen den 1. september 2012, hvor han er fratrådt sin nuværende stilling som kommunaldirektør i Fredericia Kommune – en stilling han har bestridt siden 2000.

- I sin tid som kommunaldirektør i Fredericia Kommune har Søren Adsersen bl.a. været dybt involveret i udviklingen af det 600 ha store erhvervsområde DanmarkC og i arbejdet med udviklingen af FredericiaC - den kommende bydel i Fredericia. Søren Adsersen har således både stor erfaring fra andre markante arealudviklingsprojekter og mange års erfaring som topleder. Vi er derfor glade for at kunne præsentere Søren Adsersen som projektdirektør i Ringkøbing K, siger Uffe Steiner Jensen, bestyrelsesformand i Ringkøbing K.

Ringkøbing K’s kommende projektdirektør glæder sig også til at komme i gang:

- Det er en interessant udfordring at skulle udvikle en helt ny bydel af høj kvalitet, som både bidrager til at fastholde og tiltrække borgere til et område uden for de traditionelle vækstcentre. Det vil kræve en høj grad af nytænkning og derfor er Ringkøbing K ikke blot et spændende byudviklingsprojekt - Ringkøbing K er også et fantastisk innovationsprojekt, siger Søren Adsersen.

Evnen til at tænke anderledes og finde de drivere, som udvikler og forandrer, har Søren Adsersen i høj grad demonstreret igennem det radikale innovationsprojekt ”Fredericia Former Fremtiden”, som Fredericia Kommune iværksatte i 2007. Et projekt, som har gjort det muligt for kommunen at ændre centrale servicetilbud til borgerne radikalt – med udbredt borgertilfredshed og positive resultater for kommunen til følge.

Vender hjem til Vestjylland
Søren Adsersen er født i Oksbøl vest for Varde, er bosiddende i Esbjerg og tilbringer ca. halvdelen af året i sit hus i Vejers tæt ved fødebyen og vestkysten. Med ansættelsen af Søren Adsersen får Ringkøbing K dermed en lokalt kendt vestjyde i stolen som projektdirektør.

- Efter 10 år på Sjælland som kommunaldirektør i Hillerød og de seneste 12 år som kommunaldirektør i Fredericia glæder jeg mig til at komme tilbage til mine vestjyske rødder. Vestjylland har mange unikke kvaliteter, som jeg vil arbejde hårdt for at andre også vil blive tiltrukket af, siger Søren Adsersen.

Pressen kan få yderligere oplysninger hos:

  • Bestyrelsesformand Uffe Steiner Jensen, tlf.: 40 28 09 70
  • Søren Adsersen, tlf.: 25 21 56 58
  • Kommunikationsmedarbejder Michael Guldager, pva. Ringkøbing K, tlf. 21 25 53 89

Fakta om Søren Adsersen (f. 1952)

  • 2000- : Kommunaldirektør i Fredericia Kommune

  • 1990-2000: Kommunaldirektør i Hillerød Kommune

  • 1980-1990: Stillinger som leder af Økonomiafdelingen og Socialdirektør i Haderslev Kommune, samt som planlægningskonsulent indenfor økonomi og energiplanlægning hos Kommunedata.

  • 1980: Geograf fra Aarhus Universitet

Fakta om Ringkøbing K
Ringkøbing K er et partnerskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By. Partnerskabet har til formål at udvikle en helt ny bydel i et attraktivt område, der grænser op til den sydøstlige udkant af Ringkøbing by. Udviklingen af Ringkøbing K vil ske over de kommende 30 år.

Læs mere på www.RingkoebingK.dk