x

Erfaren topleder og bystrateg bliver projektdirektør for FredericiaC

Pressemeddelelse 11. marts 2014

Tim E. Andersen er valgt som ny projektdirektør for FredericiaC. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor han i de sidste fem-seks år har stået i spidsen for flere store byudviklingsprojekter. Tim E. Andersen tiltræder 1. maj.

FredericiaC har fundet den mand, som i de kommende år skal stå i spidsen for det komplekse byudviklingsprojekt på havnen i den gamle fæstningsby. Valget er faldet på den 50-årige Tim E. Andersen, som skal føre FredericiaC videre i projektets kommende faser, hvor dialog med investorer, salg, byggemodning og udvikling af konkrete byggeprojekter er i fokus. Sideløbende med disse opgaver skal han varetage den daglige ledelse af projektsekretariatet på Sønder Voldgade 10 ligesom han får ansvar for arealernes anvendelse til midlertidige aktiviteter.
 
"Jeg ser frem til samarbejdet med Tim E. Andersen. FredericiaC får en meget kvalificeret mand i chefstolen, der har solid erfaring som kommunal topleder og som har opnået markante resultater med en række store by- og udviklingsprojekter. Kombineret med en faglig baggrund som økonom, en god kommerciel forståelse og et stort netværk i den offentlige og kommunale sektor, har Tim E. Andersen de kompetencer, som FredericiaC har brug for i projektets kommende faser”, siger FredericiaC’s bestyrelsesformand Carsten Koch.
 
Hovedpersonen selv glæder sig også meget:
 
"FredericiaC vil skabe en storstilet omstilling af den centrale del af Fredericia by, som rækker mange år ud i fremtiden og som vil præge byen i samme grad, som fæstningsanlægget har gjort historisk. Udviklingen af FredericiaC spænder over mange facetter som bæredygtighed, sammenkobling med den historiske bymidte og muligheden for at tilføre Fredericia og Trekantområdet vækst og dynamik. Jeg ser frem til at skulle stå i spidsen for et så ambitiøst og komplekst projekt, og jeg glæder mig til samarbejdet med byen”, siger Tim E. Andersen.
 
Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard siger:
 
”Siden FredericiaC’s start har dialog med byens borgere og interessenter været et centralt fokuspunkt. Jeg ser frem til fortsætte og udvikle dialogen mellem projektet, byrådet og byen, og glæder mig til at Tim E. Andersen bliver en del af byen”.

Yderligere oplysninger
Bestyrelsesformand Carsten Koch
Telefon: 22 19 38 92, e-mail: carsten.koch@mail.dk