x

Ringkøbing K offentliggør udviklingsplanen til maj

Pressemeddelelse 29. april 2014

Den 19. maj præsenterer Ringkøbing K sit forslag til, hvordan Ringkøbings nye bydel kan udvikles. Det sker ved et informationsmøde i rådhushallen på Ringkøbing-Skjern Rådhus, hvor alle er velkomne.

For et år siden præsenterede tre hold af arkitekter, ingeniører mv. deres bud på, hvordan Ringkøbings nye bydel – Ringkøbing K – kan komme til at se ud. Siden har Ringkøbing K arbejdet på at sammensætte de bedste forslag fra de tre hold til sit eget forslag til en udviklingsplan. Resultatet af dette arbejde blev godkendt af Ringkøbing K’s bestyrelse ved bestyrelsesmødet i fredags den 25. april. Og den 19. maj kan Ringkøbing K så løfte sløret for, hvordan Ringkøbings nye bydel kan udvikles. Det sker ved et informationsmøde på Ringkøbing-Skjern Rådhus.

”I Ringkøbing K har vi set frem til at fremlægge forslaget til udviklingsplanen, som viser, hvordan vi vil omsætte vores visioner for den nye bydel til virkelighed. Det handler både om det fysiske, f.eks. hvordan vi forestiller os, at husene kan placeres og komme til at se ud, og det mere strategiske, dvs. hvad der i øvrigt kan være med til at realisere udviklingen af en ny bydel i Ringkøbing med ca. 1.000 boliger”, siger bestyrelsesformand Uffe Steiner Jensen.

Borgmester Iver Enevoldsen opfordrer alle interesserede til at deltage i dialogen om udviklingen af Ringkøbing K:

”Ringkøbing K er et ambitiøst projekt, som skal bidrage til at fastholde og trække beboere til Ringkøbing-Skjern kommune. For at det kan lykkes, er det helt afgørende, at kommunens borgere, virksomheder og foreninger deltager aktivt i udviklingen af Ringkøbing K. Jeg håber derfor, at mange vil deltage i informationsmødet den 19. maj og i den efterfølgende dialog om forslaget”.

Udstilling, rundvisninger og dialog
Efter informationsmødet den 19. maj bliver der flere muligheder for at både at se og høre om forslaget til udviklingsplanen og deltage i dialogen.

Fra den 21. maj kan man se en udstilling med forslaget i det gamle amtsrådhus på Ringkøbing Torv. Ringkøbing K vil også invitere alle interesserede til to rundvisninger i projektområdet. Her vil projektdirektør Søren Adsersen fortælle om planerne for udviklingen af området, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer og ideer.

De præcise åbningstider for udstillingen og datoer for rundvisningerne bliver meldt ud den 19. maj.

Forslaget til udviklingsplanen vil kunne downloades på Ringkøbing K’s hjemmeside www.RingkøbingK.dk fra og med den 19. maj. Alle er inviteret til at kommentere og komme med ideer til forslaget. Alle input, der modtages inden den 1. juli, vil blive undersøgt og vurderet af Ringkøbing K, inden den endelige udviklingsplan vedtages.

For mere information kan pressen kontakte:

Fakta om informationsmødet
Dato: Mandag den 19. maj
Tid: Kl. 19-21
Sted: Rådhushallen, Ringkøbing-Skjern Rådhus, Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing

Ringkøbing K byder på kaffe, kage og en vand.