x

Arkitekturoplevelser med Realea Klubben i efteråret

Pressemeddelelse 30. juni 2008

Arkitekturkoryfæer, kunstnere og kulturhistorie. Realea Klubbens program for andet halvår af 2008 byder på en bred vifte af tilbud og oplevelser i arkitekturens og bygningskulturens tegn.

Det er nogle af de tilbud, som medlemmer af Realea Klubben kan glæde sig til efter sommerferien. Programmet byder på rundvisninger, foredrag og udstillinger om arkitektur, bygningskultur og restaurering.


Bjørn Nørgaard og Willumsen - I kunstnerens værksted
Oplev J.F. Willumsens ateliervilla i Hellerup sammen med professor og billedhugger Bjørn Nørgaard, som i de sidste år har haft atelier i villaen. 27. og 28. september, kl. 17 på Strandagervej 28, Hellerup

Rundvisning i Arne Jacobsens eget hus
Træd ind i arkitekt-ikonet Arne Jacobsens funklende hvide funkisvilla nord for København. En sjælden mulighed for at opleve en af dansk arkitekturhistories perler. 2. sep., kl. 14, 15 og 16 på Gotfred Rodes Vej 2, 2920 Charlottenlund

Gensyn med Nørre Vosborg
Realea og Bygningskultur Danmark åbner på Kulturnatten udstillingen om restaureringen af den stemningsfulde herregård i Vestjylland. 10. til 31. oktober, i Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 Kbh K.

"Vi har forsøgt at sammensætte et alsidigt program, som afspejler mangfoldigheden i Realeas samling af ejendomme. Der bliver mulighed for at stifte bekendtskab med arkitektur i meget forskellige stilarter - fra 1500-tallets herregård til mellemkrigstidens funkisvilla", siger adm. direktør i Realea, Peter Cederfeld.

De første arrangementer i efteråret er offentliggjort. Der vil løbende blive tilføjet nye arrangementer på Realea Klubbens hjemmeside.

Om Realea Klubben
Realea Klubben er et landsdækkende tilbud til de mange danskere, der interesserer sig for arkitektur og bygningskultur. Medlemmer kan på nærmeste hold følge ejendomsselskabet Realeas arbejde med restaurering, bevaring og udvikling af innovativt nybyggeri. Medlemskab koster 350 kr. om året.