x

Efterlysning: Hvor er fortiden?

Pressemeddelelse 20. april 2015

Moderne møbler, blomster i haven, mønstrede tapeter - hvordan boede PH? Realdania Byg efterlyser historiske fotos af arkitekten, lysmageren og samfundskritikeren Poul Henningsens eget hus på Brogårdsvej 72 i Gentofte. Nu beder vi Jer om hjælp til at finde historien.

Selvom PH er en af de mest bemærkelsesværdige og berømte danskere fra det 20 århundrede, så er der forbavsende få historiske fotos af det hus, han byggede på Brogårdsvej i Gentofte i 1937. Forud for restaureringen har Realdania Byg derfor valgt at efterlyse historien blandt andet via de sociale medier.


Onsdag den 15. april kiggede TV2/Lorry forbi PH's eget hus i selskab med over 230 klubmedlemmer til en rundvisning og et kig indenfor. Arkitekt og projektleder Per Troelsen viste rundt og fortalte om restaureringen, huset og manden bag. TV2/Lorry har valgt at følge restaureringen af huset - se eller gense indslaget her Historiske PH-billeder efterlyses.

Har du, eller kender du nogen, der har billeder af huset, så hører vi meget gerne fra dig - skriv til akw@realdaniabyg.dk