x

Ny klub kombinerer arkitektur, oplevelser og bygningskultur

Pressemeddelelse 22. februar 2008

Danmark har fået en ny landsdækkende klub for de mange danskere med interesse i arkitektur og bygningskultur. Realea Klubben er en mulighed for komme helt tæt på ejendomsselskabet Realeas arbejde med at udvikle eksperimenterende nybyggeri og restaurere bevaringsværdige og fredede ejendomme over hele landet

Få indsigt i overvejelserne, der er med til at sikre nyt liv i de historiske huse og bliv inspireret af det eksperimenterende nybyggeri.

Oplev ejendommene før, under og efter restaurering. Mød arkitekterne og projektlederne, der udfører arbejdet, og kom helt tæt på detaljerne i Realeas arbejde - fra Bjørn Nørgaards boligbyggeri på Bispebjerg Bakke over Arne Jacobsens private bolig på Strandvejen nord for København til Bindesbølls rådhus i Thisted.

"Vi glæder os til at tilbyde Realea Klubbens medlemmer en række enestående oplevelser i nogle af Danmarks mest spændende ejendomme" udtaler administrerende direktør i Realea, Peter Cederfeld.

Realea har oplevet en stigende interesse for selskabets samling af ejendomme, som indeholder gode eksempler på byggestil og arkitektur fra forskellige tidsperioder og forskellige egne i Danmark. Realea Klubben er lanceret for at imødegå denne interesse.

I det første halvår af 2008 vil medlemmerne kunne komme helt tæt på:

• Det Harboeske Enkefruekloster i Stormgade, København - den 29. marts
• Arkitekten Edvard Heibergs private bolig i Virum - den 8. maj
• Odense Adelige Jomfrukloster - den 15. maj
• Den vestjyske herregård Nørre Vosborg - den 8. juni

"Vores ejendomme repræsenterer et væld af gode historier om arkitektur og bygningskultur. Med Realea Klubben skaber vi et helt ekstraordinært tilbud til de mange interesserede danskere - noget, der rækker endnu længere end vores nuværende formidling", siger Peter Cederfeld.

Medlemskab koster 350 kr. om året, men det første års medlemskab er gratis, hvis man melder sig ind før den 1. april 2008.

De første arrangementer for medlemmer af Realea Klubben er offentliggjort. Der vil løbende blive tilføjet nye arrangementer på Realea Klubbens hjemmeside. Her kan man også læse mere om program og tilmelding.