x

Nye indehavere af Restaurant Oluf Bagers Gård i Odense

Pressemeddelelse 14. september 2007

Det er to unge, men erfarne herrer, som om kort tid kan tilføje titlen restauratør på deres visitkort. Den 1. oktober overtager restaurantchef Jimmy Pedersen og køkkenchef Morten Hansen driften af den odenseanske gourmetrestaurant Oluf Bagers Gård, og lørdag den 6. oktober slår de dørene op til en ny æra i den historiske gård.

Det er to erfarne herrer inden for restaurationsbranchen med en solid baggrund fra en række kendte restauranter i Kolding, Odense og København, som om kort tid overtager driften af Restaurant Oluf Bagers Gård.

Restaurantchef Jimmy Pedersen har bl.a. arbejdet på Skovriderkroen i Nordsjælland, på Bryggeriet Apollo og på Restaurant Vestergade 1 i Odense. Morten Hansen kommer med stor kokkeerfaring fra Hotel Koldingfjord, Under Lindetræet og senest Vestergade 1, hvor de to har arbejdet sammen i et års tid.

- Vi arbejder godt sammen og har samme indstilling til det at drive en restaurant. Kombinationen af en afslappet atmosfære, høj faglighed og kvalitet i betjeningen af vores gæster og den rette sammensætning af mad og vin er altafgørende. Nu har vi fået foden under eget bord, og vi glæder os afsindigt meget til at komme i gang, siger restaurantchef Jimmy Pedersen.

De to nyslåede restauratører har allerede mange planer i støbeskeen, men understreger, at ambitionen er at fortsætte stedets rolige hyggestemning med mad af høj kvalitet i et fornuftigt prisleje.

Oluf Bagers Gård, der hidtil har været lejet af Hindsgavl Slot, har til huse i den tidligere nu fredede hestestald i den historiske ejendom Oluf Bagers Mødrene Gård i hjertet af Odense. Restauranten ligger med indgang fra den brostensbelagte gård og er omkranset af flere hundrede år gamle bygninger, som efter en gennemgribende restaurering stadig ser ud, som da de blev bygget i 1586.

- Der hersker en helt særlig stemning over stedet. Men med det stærke hold af medarbejdere, som vi har samlet, er vi overbeviste om, at vi kan fylde de historiske rammer ud, siger køkkenchef Morten Hansen.

Nøglerne overdrages mandag den 1. oktober, og allerede om lørdagen, den 6. oktober, står de klar til at byde gæsterne velkomne til en kulinarisk oplevelse.