x

Peter Cederfeld overtager direktørpost i Realdania By

Pressemeddelelse 9. december 2014

Mette Lis Andersen, har valgt at opsige sin stilling som adm. direktør i Realdania By, der er helejet Realdania-datterselskab. Når Mette Lis Andersen stopper, overtager adm. direktør i Realdania Byg, Peter Cederfeld, direktørposten i Realdania By, så han herefter er direktør i de to helejede Realdania-datterselskaber, Realdania By og Realdania Byg.

Skiftet i direktørstolen kommer til at ske den 1. januar 2015.

Mette Lis Andersen siger:
"Jeg har haft syv spændende år i spidsen for udviklingen af Realdanias kompetencecenter for areal- og byudvikling. Og fem fremsynede byudviklingsprojekter tager lige nu form i Køge, Fredericia, Ringkøbing,
Hedehusene og i København. Grundstenene er lagt, og projekterne er på vej ind i driftsfasen, og derfor er det et passende tidspunkt at overlevere ansvaret til en ny."
 
 Adm. direktør i Realdania, Jesper Nygård siger:
"Mette Lis Andersen har med stor professionalisme og engagement stået i spidsen for Realdania By. Hun har vist nye veje til, hvordan vi udvikler fremtidens bæredygtige byer. På Realdanias vegne - og på vegne af byudviklingen i det hele taget - siger jeg tak til Mette Lis Andersen for den store indsats, hun har gjort, og ønsker hende held og lykke i sin videre færd. Vi har valgt at udnævne Realdania Byg's adm. direktør Peter Cederfeld til også at være adm. direktør i Realdania By. Det giver god mening, fordi projekterne i Realdania By er på vej ind i en fase, hvor der er en stor lighed med den type opgaver, som i forvejen løses i Realdania Byg. Peter Cederfeld vil kunne løse denne opgave med stor dygtighed og professionalisme."

Peter Cederfeld siger:
"Det er en særdeles veldrevet virksomhed, jeg overtager efter Mette Lis Andersen. En række meget store projekter er sat godt i søen, og jeg glæder mig til at skulle stå i spidsen for at bringe dem videre i de kommende år."
  
Kontakt for yderligere oplysnnger
Jesper Nygård, adm. direktør Realdania, e-mail: jny@realdania.dk tlf. 70 11 66 66
Peter Cederfeld, adm. direktør Realdania Byg, e-mail: pc@realdaniabyg.dk, tlf. 70 11 06 06
Mette Lis Andersen, adm. direktør i Realdania By, e-mail: mla@realdaniaby.dk, 70 11 66 66