x

Realea lancerer klub

Pressemeddelelse 5. december 2007

Fredag den 30. november fik Danmark en ny og stærk oplevelsesklub - REALEA KLUBBEN. Bag klubben står Realea A/S - ejendomsselskabet for udvikling og bevaring. Den nye klub er opstået for at dække den stærkt stigende interesse for Realeas ejendomsportefølje.

Klubben er åben for alle med interesse med arkitektur og bygningskultur i Danmark. Medlemmerne i REALEA KLUBBEN får mulighed for at komme helt tæt på Realeas unikke ejendomme og de får mulighed for at følge med, hver gang samlingen af ejendomme udbygges med nye ejendomme, der hver især er udtryk for enestående dansk byggeri. På sigt vil samlingen indeholde eksempler på alle bygningstyper og arkitektoniske stilarter i dansk arkitekturhistorie. Samlingen vil ligeledes fremvise eksempler på banebrydende og eksperimenterende nybyggeri.

"Med REALEA KLUBBEN har vi skabt et suverænt oplevelsestilbud til de, der ønsker at komme endnu tættere på vores ejendomssamling, end der er mulighed for i dag, og vi håber, at mange vil tage godt imod det nye tilbud", siger administrerende direktør Peter Cederfeld.

Det er målsætningen, at klubben får mindst 2000 medlemmer over de næste tre år, der alle løbende vil modtage nyheder og invitationer til oplevelser i de unikke ejendomme. Medlemmerne vil både blive budt indenfor i de færdige ejendomme, og få mulighed for at komme med bag presenningerne i de igangværende projekter.

Medlemskabet koster 350 kr. om året, men det første års medlemskab er gratis, hvis man melder sig ind inden den 1. april 2008.