x

Stor interesse for Realea Klubbens rundvisninger, oplevelser og foredrag

Pressemeddelelse 6. oktober 2008

Rundvisning i Arne Jacobsens egen villa nord for København, foredrag med Bjørn Nørgaard i J.F. Willumsens ateliervilla og weekendophold på Hindsgavl Slot. Det er bare et par af de tilbud, som Realea Klubbens medlemmer siden januar har kunnet benytte sig af. Og det er der rigtigt mange arkitekturinteresserede danskere, der har takket ja til.

Udsolgte arrangementer og vækst i medlemsskaren over forventning taler sit eget tydelige sprog. Danskerne har taget godt imod den nye landsdækkende klub for arkitektur, oplevelser og bygningskultur: Realea Klubben.

Siden lanceringen i januar 2008 har mere end 800 danskere meldt sig ind i klubben, som tilbyder rundvisninger, foredrag og oplevelser i Realeas ejendomssamling, der indeholder gode eksempler på byggestil og arkitektur fra forskellige tidsperioder og egne i Danmark.

Nye oplevelser venter Realea Klubbens medlemmer
Heibergs villa, Nordens første funkisvilla, og Det Harboeske Enkefruekloster med 300 års historie bag sig, står snart færdigt restaurerede. Klubmedlemmerne får mulighed for at opleve dem begge i november. Læseoplevelser bliver det også til for medlemmerne, som i november kan vælge en bogpakke med to af Realeas udgivelser.

Er du interesseret i at deltage i efterårets arrangementer, kan du allerede i dag tegne medlemskab for 2009 og få resten af 2008 gratis. Medlemskab bringer dig tæt på Realeas arbejde med restaurering af historiske ejendomme og udvikling af innovativt nybyggeri.

  • Tegn medlemskab af Realea Klubben for 2009 nu for 375,- kr.
  • Få resten af 2008 gratis.
  • Nye medlemmer modtager en velkomstpakke med årbog 2007 og en postkortkalender med fotos af en række af Realeas unikke ejendomme.

Yderligere oplysninger
Kontakt projektmedarbejder Troels Jeppesen: 3288 5266/2969 5266, tje@re.dk