x

Mit Sted sæson 3 -
Ditte Giese

Podcast

Udgivelsesdato
03. april 2023

Længde
34 min.

Download

Journalist og forfatter Ditte Giese tager os med ud at gå med hunden på ”lorteøen” og sætter ord på de små og store forskelle mellem Amager og København.

;

Det tager et lille kvarters tid at cykle fra indre by København til Amager. For de fleste uden for København en ubetydelig rejse.  Men for indbyggerne på begge sider, er der en verden til forskel. Det ved journalist og forfatter Ditte Giese en masse om. Efter 10 år på Amager flytter hun tilbage til København. Kom med, når hun går en af sine sidste elskede ture med hunden på ”lorteøen” og sætter ord på de små og store forskelle. 

Mit Sted

'Mit Sted' er en podcast, hvor kendte danskere viser os bygninger eller steder, som har dannet den arkitektoniske ramme for en helt bestemt følelse i deres liv.

Nu har vi udgivet 3. sæson med 6 nye fortællinger. Temaet for sæson 3 er Mit Sted - Min By. Thomas Stokholm og en række kendte danskere tager dig med rundt til nogle af landets byer og bysamfund, hvor samtalerne kredser om, hvordan de har formet deltagernes liv og hverdag.

Lyt med, og bliv klogere på arkitekturens betydning for vores livskvalitet.