x

Mit Sted sæson 3 -
Jonas Risvig

Podcast

Udgivelsesdato
03. april 2023

Længde
42 min.

Download

Filminstruktør Jonas Risvig tager os med tilbage på sin barndomsgade i byen Sejs ved Silkeborg, her er alt noget nær perfekt, så han måtte til København for at finde ridser og huller for at kunne udvikle sig.

;

En opvækst i byen Sejs ved Silkeborg var så perfekt på overfladen for filminstruktøren Jonas Risvig, at han bare måtte forlade byen og finde ridser og huller i livet i København, hvis han skulle udvikle sig som menneske og kunstner.

Nu er han tilbage på barndomsvejen for at mærke, om det noget nær perfekte og smukke område i provinsen måske alligevel er stedet at skabe sig et liv med sin egen familie. 

Mit Sted

'Mit Sted' er en podcast, hvor kendte danskere viser os bygninger eller steder, som har dannet den arkitektoniske ramme for en helt bestemt følelse i deres liv.

Nu har vi udgivet 3. sæson med 6 nye fortællinger. Temaet for sæson 3 er Mit Sted - Min By. Thomas Stokholm og en række kendte danskere tager dig med rundt til nogle af landets byer og bysamfund, hvor samtalerne kredser om, hvordan de har formet deltagernes liv og hverdag.

Lyt med, og bliv klogere på arkitekturens betydning for vores livskvalitet.