x

Mit Sted sæson 3 -
Maria Kavita

Podcast

Udgivelsesdato
03. april 2023

Længde
24 min.

Download

Iværksætter og formand for det Nationale Integrationsråd, Maria Kavita Nielsen, tager os med til hjembyen Faaborg og reflekterer over byens fremtid og funktion.

Selv om iværksætteren og formanden for det Nationale Integrationsråd, Maria Kavita Nielsen, ikke har boet i hjembyen Faaborg i mange år, så er hun først rigtigt hjemme, når hun kan se byens vartegn, det gamle gule klokketårn.

Men med årene har hun også set, hvordan byen kæmper med butiksdød og et centrum, som kun vækkes til live om sommeren af de mange turister. Hvad skal Faaborg være i fremtiden, og for hvem? 

Mit Sted

'Mit Sted' er en podcast, hvor kendte danskere viser os bygninger eller steder, som har dannet den arkitektoniske ramme for en helt bestemt følelse i deres liv.

Nu har vi udgivet 3. sæson med 6 nye fortællinger. Temaet for sæson 3 er Mit Sted - Min By. Thomas Stokholm og en række kendte danskere tager dig med rundt til nogle af landets byer og bysamfund, hvor samtalerne kredser om, hvordan de har formet deltagernes liv og hverdag.

Lyt med, og bliv klogere på arkitekturens betydning for vores livskvalitet.