x

Mit Sted sæson 2 -
Morten Kirckhoff

Podcast

Udgivelsesdato
12. oktober 2021

Længde
23m

Download

Det var i en baggård på Frederiksberg, at Morten Kirckhoff fandt den gamle industribygning, som fostrede planerne om drømmekontoret for hans virksomhed.

Morten Kirckhoff har rejst i mere end 100 lande, og er sammen med makkeren Jan Elhøj blandt andet kendt for bøger og film om forladte steder og bygninger. Og nu er interessen rykket ind i hans private liv, i kraft af en drøm om at bygge en ramponeret kemifabrik på Frederiksberg om til en levende arbejdsplads.

Det var i en baggård på Frederiksberg, at han fandt den gamle industribygning, som fostrede planerne om drømmekontoret for hans virksomhed. Hør om det, og en helt speciel grøn farve på en historisk vej på Frederiksberg.

Èn af 8 fortællinger i podcast serien Mit Sted sæson 2. 

Medvirkende

  • Morten Kirckhoff, Fotograf, forfatter og eventyrer

Mit Sted

I podcasten ’Mit Sted’ tager kendte danskere os med ud til et sted, der er helt specielt for dem. Et sted, der har betydning for deres liv og hvor arkitekturen spiller en rolle for de følelser og minder, der vokser frem.  

Første sæson af Mit Sted blev hurtigt populær. Derfor har vi nu udgivet en ny sæson med 8 nye fortællinger om bygninger, huse og steder, der har en særlig betydning for en række spændende mennesker.

Alt sammen historier om arkitektur og omgivelser, der bevæger.

Lyt med på din fortrukne podcast-app

Spotify

iTunes