x

Mit Sted -
Signe Wenneberg

Podcast

Udgivelsesdato
28. september 2020

Længde
34m 29s

Download

Hvordan kan det være bærdygtigt at bygge en terrasse i Nordsjælland med træ fældet i de Brasilianske skove og transporteret hele vejen til Danmark? Og hvordan kan et mere end 100 år gammelt vindue overhovedet passes ind i et energirigtigt hus?

Det er blot nogle af de overraskende fortællinger du får i denne udgave af ”Mit Sted”, hvor debattør og foredragsholder Signe Wenneberg, har peget på sit eget sommerhus som et sted og en arkitektur, der vækker helt særlige følelser i hende. Hun har brugt 6 år og ikke mindre end 14 træsorter og en masse gamle smukke vinduer på at bygge sit sommerhus i Nordsjælland 100 procent certificeret bæredygtigt.

Medvirkende

  • Signe Wenneberg, debattør og foredragsholder.

Mit Sted

Kendte danskere fortæller om arkitektur og steder, der bevæger dem.

Et solstrejf gennem vinduet på det gamle badehotel, duften af nyvasket trægulv, glæden ved at bygge om og minder om venskaber i et helt særligt hjørne af skolegården. Arkitektur fra mindste detalje til største skala vækker følelser. Og det skaber rammen om begivenhederne i vores liv.

I podcasten ’Mit Sted’ tager kendte danskere os med til et sted, der er helt specielt for dem. Et sted, der har betydning for deres liv og hvor arkitekturen spiller en rolle for de følelser og minder, der vokser frem.  

Mit sted’ sætter fokus på, hvad arkitekturen, landskabet og de bygninger og byrum, vi færdes i, betyder for din, min og vores alle sammens livskvalitet. Serien er lavet på initiativ af den filantropiske forening Realdania og Videncentret Bolius, der arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø.

Lyt med og bliv klogere på sammenhæng mellem det vi bygger, og det du føler.

Lyt med i din foretrukne podcast-app

Spotify

Itunes