x

En plan for fremtiden 

Formand for Agro Food Park, Jan Mousing sagde dengang: "Det går rigtigt stærkt i Agro Food Park, og derfor har vi brug for en samlet plan, der fremtidssikrer området. Det handler blandt andet om at finde de optimale måder at udnytte infrastrukturen, for eksempel den kommende letbane, til at knytte Agro Food Park til de øvrige innovationsmiljøer i Aarhus.".

Målet med Masterplanen var at udstikke fremtidens fysiske rammer for innovationsparken Agro Food Parks videre udvikling til et europæisk kraftcenter for fødevare- og landbrugsinnovation i Skejby. Erhvervsområdets unikke beliggenhed på grænsen mellem by og land skulle udnyttes. Masterplanen blev udarbejdet i 2015, hvilken vi støttede med 2,5 mio. kr..

Programchef i Realdania Stine Lea Jacobi sagde om Realdanias engagement i masterplanen for Agro Food Park:

"Med en gennemtænkt masterplan kan vi øge værdien af de meget store investeringer, der lægges i Agro Food Park. Det betyder ud over en god infrastruktur, at vi også får tænkt det omkringliggende landskab ind. På den måde understøtter vi både rammerne for vækst og sikrer de landskabelige og rekreative værdier."

I dag er der ca. 75 store og små virksomheder med ca. 1000 medarbejdere i Agro Food Park.