x

Når De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege afholdes i Tokyo i 2020, vil et stort Danmarksfremstød vise de bedstedanske bæredygtige løsninger frem for de mange besøgende. Det sker i en specielbygget OL-pavillon, der er designet af Lendager Group i samarbejde med BRIQ. Realdania og Industriens Fond har støttet udviklingen af pavillonen, mens det er Erhvervsministeriet og VisitDenmark der står i spidsen for Danmarksfremstødet.

Livskvalitet bliver hovedtemaet under det 30 dage lange fremstød, hvor publikum blandt andet vil blive inspireret af innovative og bæredygtige danske løsninger gennem udstillinger, aktiviteter og events i pavillonen.

 

Bæredygtighed i fokus

For Realdania har bæredygtighed været vigtigt i udviklingen af pavillonen. Det betyder bl.a. at byggeriet af pavillonen sker bæredygtigt, og at den også kan bruges efter OL. Men også at der i fremstødet sættes fokus på hvad Danmark kan bidrage med inden for bæredygtige byløsninger og livskvalitet i byerne.

Fremstødet gennemføres fra 24. juli til 9. august og igen 25. august til 6. september 2020 under De Olympiske og Paralympiske Lege.