x

Ny multihal, der motiverer til fysisk aktivitet 

Der er i dag en multihal på to ud af de fire julemærkehjem i Danmark, og nu har Kildemose også fået sin sin egen hal, som er opført som et sort træhus på 370 m2 med en dynamisk arkitektur, som arkitektonisk passer ind i skoven, hvor huset er bygget. 

Julemærkehjemmet Kildemose har ca. 120 børn i alderen 6-12 år på 10 ugers ophold. Multihallen indgår derfor i det pædagogiske arbejde med børnene, som med hallens udformning motiverer til fysisk aktivitet. Hallen rummer muligheder for diverse idræts- og motions aktiviteter, men også teater, møder, fester og dans.  

Julemærkefonden

Julemærkefonden har i mere end 100 år hjulpet børn, der har det svært. Opholdet er gratis for børnene og mere end 70.000 børn har i tidens løb fået hjælp til en bedre tilværelse efter ophold på et Julemærkehjem.

Det er primært salg af Julemærket, der driver de fire Julemærkehjem, hvilket koster årligt ca. 40 mio. kr. Endvidere skaffes midler ved at modtage arv, gaver, legater m.v. Fonden har ikke driftsoverenskomst med det offentlige, men modtager årligt et tilskud fra Sundhedsministeriet på 2,9 mio. kr. og søger Tips- og Lottopuljen om støtte.