x

Realdania Årsmagasin 2022

Årsmagasin

Udgivelsesdato
april 2022

Sideantal
68 sider

Forfatter(e)
Realdania

I magasinet fortæller vi om små og store projekter fra året, der er gået i Realdania, og stiller skarpt på visionerne for fremtiden.

Indholdsfortegnelse

Side 6

Ildsjælenes erfaringer
Gennem årene har en lang række ildsjæleprojekter fået støtte fra Realdania. Nu er foreningen taget på genbesøg for at blive klogere på, hvordan de fysiske rammer bruges i hverdagen.

Side 14

Succeser og bump
Uanset om et projekt er kommet godt i mål eller har oplevet modvind, er der altid værdifulde erfaringer at hente. Dem vil Realdania gerne lære af og give videre til andre, siger adm. direktør Jesper Nygård.

Side 20

Fællesskab skal vælges til
Det er ikke nok, at de fysiske rammer er på plads, hvis et seniorbofællesskab skal have succes. Det forudsætter også, at alle bidrager. Læs om erfaringerne fra både nye og mere etablerede fællesskaber.

Side 29

Boligen ud af boksen
Familieformerne har gennem årene forandret sig. Derfor har Realdania og Statens Kunstfond inviteret byggebranchen til at gentænke boligbyggeriet med fokus på fællesskab og bæredygtighed.

Side 34

Demokrati og medlemsaktiviteter
Viden, aktiviteter, demokrati og debat er en del af Realdanias foreningsliv. Kom bl.a. med til valgmøde i Ringsted og Nykøbing Falster, når vi sætter fokus på foreningen.

Side 46

Byens streger
I både store og mindre byer trækkes byens streger i disse år på nye måder. Gader erstattes af byrum og letbaner, industriområder erstattes af boliger. Samtidig er der et stærkt fokus på bæredygtighed.

Side 56

Vi deler viden
Realdania samler løbende erfaringer, viden og data fra sit arbejde. Resultaterne stilles til rådighed for andre via mange kanaler, f.eks. rapporter, analyser og podcasts. Se et udpluk, som kan hentes gratis.

Side 62

Investering og samfundsansvar
Når Realdania investerer formuen for at skabe afkast og midler til filantropiske projekter, er der fokus på samfundsansvar og klimaaftryk.