x

Realdania Årsmagasin 2023

Udgivelsesdato
marts 2023

Sideantal
68 sider

Forfatter(e)
Realdania

Download

I magasinet fortæller vi om små og store projekter fra året, der er gået i Realdania, og stiller skarpt på visionerne for fremtiden.

Indholdsfortegnelse

Side 6
Lokal udvikling
Kom med til Nakskov og Højer, hvor Realdania i partnerskab med andre aktører arbejder for at vende afvikling til udvikling i nogle af Danmarks yderområder.

Side 15
Komplekse problemer

Tillid er den ubetinget vigtigste ingrediens, når man skal løse komplekse samfundsudfordringer. Interview med adm. direktør Jesper Nygård om store problemer og det samarbejde, de kræver.

Side 24
Bo Bæredygtigt

Realdania og Videncentret Bolius gør det med indsatsen Bo Bæredygtigt lettere at træffe mere bæredygtige valg og sænke klimaaftrykket for boligen. Både når det gælder den daglige adfærd og ved bygge og renoveringsprojekter.

Side 26 
Mere end et tag over hovedet

Det kræver særlig omtanke at bygge til krigsveteraner, kræftpatienter eller mennesker med sociale problemer. Læs om Realdanias arbejde med at skabe trygge rammer og fællesskab for sårbare grupper.

Side 38
Medlem i Realdania

Som medlem af Realdania kan du komme rundt i hele landet til spændende arrangementer. Kom med til Filantropolis i Odense, Dansk Arkitektur Center i København og Slettestrand i Nordjylland.

Side 48
Vi byder vandet velkommen

Kystbyer ruster sig til mere havvand. Byerne Vejle og Dragør udfører stormflodssikring på naturens præmisser og lader vandet trænge ind i byen frem for at holde det ude.

Side 60
Vi deler viden

Realdania samler løbende erfaringer, viden og data fra sit arbejde. Resultaterne stilles til rådighed for andre via mange kanaler, f.eks. rapporter, analyser og podcasts. Se et udpluk, som kan hentes gratis.

Side 62
Investering

Realdanias fokus på bæredygtighed og samfundsansvar afspejler sig også i tilgangen til de kommercielle investeringer. Og som i Realdanias øvrige arbejde er dialog et nøgleord.