x

Dyrk byen - livskvalitet med urban farming

Udgivelsesdato
01. december 2014

Sideantal
92 sider

Forfatter(e)
Af Realdania By & Byg

Idékataloget sælges som del af et sæt med kataloget "Dyrk byen - 10 gode idéer".

For medlemmer af
Realdania By & Byg Klubben
39,00 kr.
(49,00 kr. for ikke-medlemmer )

Læg i kurv

I de senere år er interessen for at dyrke vores byer eksploderet. Rundt omkring i verden finder mennesker sammen i nye fællesskaber for at dyrke byerne – på tage, facader i parker, havne og meget mere. Publikationen "Dyrk byen" sætter fokus på, hvordan dyrkning kan bidrage til at løse problemer og øge livskvaliteten i byerne.

Publikationen "Dyrk byen - livskvalitet med urban farming" viser, via eksempler fra hele verden, hvordan innovation, nye samarbejdsmodeller og bæredygtighed ofte følges ad, når mennesker dyrker byer. Inspirationshæftet ”Dyrk byen, livskvalitet med urban farming” sætter fokus på, hvorfor interessen for at dyrke fødevarer i byerne synes at være vokset i de senere år – og det beskriver, hvordan urban farming i mange varianter skaber øget livskvalitet verden over.

Publikationen henvender sig til alle, der arbejder med livskvalitet, bæredygtig udvikling, sundhed, sociale og kulturelle forhold samt strategier for byernes udvikling - men de kan læses af enhver, der har en interesse i at komme i gang med at dyrke byen eller gerne vil vide mere om emnet.

Publikationen er skrevet i samarbejde med SLA, der har trukket på deres praktiske erfaringer med at indarbejde dyrkning i byens rum.

I forlængelse af publikationen, har Realdania By & Byg lavet en to minutter lang film om dyrkning i byen:
Idékataloget sælges som del af et sæt med kataloget "Dyrk byen - 10 gode idéer".
Du kan downloade en gratis pdf af publikationen øverst på siden eller købe et trykt eksemplar for 49 kr. her.