x

Vind en vandring i gammelt rådhus

I Thisted ligger et imponerende og fredet rådhus, som også har ageret sparekasse, arrest- og sprøjtehus, siden det blev opført i 1853. Kom med bag de gamle mure, og hør om Realdania By&Bygs restaurering af bygningen. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 2 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
27. oktober 2016

Tidspunkt
kl. 18.00 — kl. 19.30

Adresse
Bindesbølls Rådhus
Store Torv 4
7700 Thisted

Udsolgt

Se alle arrangementer
Vind en vandring i gammelt rådhus

Realdanias særarrangement på Bindesbølls Rådhus

Thisteds imponerende rådhusbygning i Thisted er opført i 1853 efter tegning af arkitekten Michael Gottlieb Bindesbøll. Med sit formsprog, farvesætning og konstruktion fremstår Bindesbølls rådhus som et enestående værk i dansk kontekst og et meget fint eksempel på et historicistisk provinsbyggeri. Bygningen indgår i Realdania By & Bygs samling af fredede og bevaringsværdige ejendomme.

Læs mere om projektet

 

Adresse
Bindesbølls Rådhus, Store Torv 4, 7700 Thisted.

Tid
Torsdag den 27. oktober 2016, kl. 16.00-17.30.

Program
16.00-16.30: Velkomst ved Realdania By og Byg samt stående kaffe og kage på førstesalen, hvor der er kunstudstilling.
16.30-17.30: Rundvisning i huset ved arkitekt og projektleder Connie Hviid. Rundvisningen slutter udendørs, hvor vi betragter facaden og siger tak for i dag.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 9. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind