x

Stur, stur nummer: Vind et besøg på Cirkusmuseet

Slip din indre klovn løs, når Realdania besøger Cirkusmuseet i Hvidovre - børn eller børnebørn er velkomne. Cirkusmuseet byder på rundvisning og workshop i forskellige cirkusdiscipliner som jonglering, akrobatik og balancegang. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 4 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
29. oktober 2016

Tidspunkt
kl. 15.30 — kl. 18.30

Adresse
Hovedporten 6
2650 Hvidovre

Udsolgt

Se alle arrangementer
Stur, stur nummer: Vind et besøg på Cirkusmuseet

Realdanias særarrangement på Cirkusmuseet

Cirkusmuseet i Hvidovre har fået et nyt oplevelsescenter dedikeret til cirkusaktiviteter i den bevaringsværdige Smedje i Avedørelejrens gamle Fægtesal. Realdania har støttet projektet, fordi bygningsanlægget i Avedørelejren udgør et bevaringsværdigt område med store arkitektoniske og brugsmæssige kvaliteter.

Med den ny anvendelse af Smedjen er der kommet fokus på denne del af kulturarven, samtidig med at oplevelsescentret understøtter en fortsat positiv udvikling af området.

Læs mere om projektet

Adresse
Hovedporten 6, 2650 Hvidovre.

Tid
Lørdag den 29. oktober 2016, kl. 13.30-16.30.

Mødested
Fægtesalen.

Program
Kl. 13.30-13.45: Fælles velkomst i Fægtesalen samt oplæg om Realdanias støtte til museet. Inddeling i to hold.

Kl. 13.45-15.45: Rundt i Cirkusmuseet i to hold, hvoraf den ene gruppe får workshop i Fægtesalen, mens den anden får rundvisning på museet. Holdene bytter efterfølgende.

Kl. 15.45-16.30: Kaffe, sodavand og kage på Cirkusmuseet.

Kl. 16.30: Tak for i dag.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 9. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind