x

Helende arkitektur: Oplev Livsrum Odense

”Livsrum” er rådgivninger med plads til livet - især når det er svært. Realdania og Kræftens Bekæmpelse har opført syv af slagsen landet over, som med deres arkitektur er med til at skabe helende omgivelser for kræftsyge mennesker. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 2 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
29. september 2016

Tidspunkt
kl. 21.00 — kl. 23.00

Adresse
Kløvervænget 18B
5000 Odense C

Udsolgt

Se alle arrangementer
Helende arkitektur: Oplev Livsrum Odense

Realdanias særarrangement i Livsrum Odense

 ”Livsrum” er rådgivninger med plads til livet - især når det er svært. Realdania og Kræftens Bekæmpelse har opført syv af slagsen landet over, som med deres arkitektur er med til at skabe helende omgivelser for kræftsyge mennesker. Den 29. september 2016 besøger Mit Realdania rådgivningen i Odense og hører om tankerne bag projektet fra arkitekten og lederen. Arrangementet er for medlemmer og deltagerne udvælges ved lodtrækning.

Læs mere om projektet

Adresse
Kløvervænget 18B, 5000 Odense C

Tid
Torsdag den 29. september 2016, kl. 19.00-21.00

Program
Kl. 19.00-19.35: Velkomst og oplæg ved rådgivningsleder Vivi Brandt Rasmussen om kræftrådgivningens funktion, organisation og hverdag. Derudover fortæller Vivi om projekt Livsrum, samarbejdet med Realdania og byggeprocessen set fra bygherres side. Vivi har været med hele vejen, fra første spadestik.

Kl. 19.35-20.00: Oplæg ved arkitekt Mette Wienberg om programmet for bygningen, det færdige byggeri, og om hvordan tegnestuen gik til opgaven med udgangspunkt i arkitekturen som helende faktor.
 
Kl. 20.00-21.00: Omvisning rundt i bygningen. Kaffe, the og kage. Oplægsholdere står til rådighed for spørgsmål.

Kl. 21.00: Tak for i aften.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 11. september. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind