x

Kom med: Syng en julekalender i Musikkens Hus

Vind en tur til fortidens jul, når Realdania tager dig med på en musikalsk rejse i julekalenderens tegn. Kaya Brüel og Ole Kibsgaard synger for i Aalborgs nye koncertmekka Musikkens Hus den 10. december 2016, så tag dine børn eller børnebørn med og nyd en julet eftermiddag. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 4 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
10. december 2016

Adresse
Musikkens Pl. 1
9000 Aalborg

Udsolgt

Se alle arrangementer
Kom med: Syng en julekalender i Musikkens Hus

Realdanias særarrangement i Musikkens Hus

Musikkens Hus i Nordjylland er smukt placeret på havnefronten i Aalborg som et vartegn for Nordjylland, både arkitektonisk og kulturelt. Musikkens Hus er stedet, hvor folk mødes om store musikalske oplevelser. Et åbent og vedkommende multihus, der bringer besøgende, studerende og udøvende musikere sammen om en fælles interesse – musikken.

Huset, som Realdania har støttet, er udformet af det internationalt anerkendte østrigske arkitektfirma COOP Himmelb(l)au.

Læs mere om projektet

Adresse
Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg.

Tid
Lørdag den 10. december 2016, kl. 12:30.

Program

Kl. 12.30-13.30: Velkomst og uddeling af billetter. Der serveres kage og kaffe til de voksne samt saft og slikposer til børnene.

Kl. 13.30: Koncerten starter. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 8. november. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind