x

Nyd Nyborg Slot med hele familien

Nyborg Slot og hele slotsområdet skal revitaliseres, så fortællingen om middelalderbyens storhedstid kan løfte lokal udvikling. Tag hele familien med Realdania på en rundvisning i børnehøjde, tilbage til Danehoffets dage, hvor slottet var Danmarks navle. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 4 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
23. oktober 2016

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 17.30

Adresse
Nyborg Slot
Slotsgade 34
5800 Nyborg

Udsolgt

Se alle arrangementer
Nyd Nyborg Slot med hele familien

Realdanias særarrangement på Nyborg Slot

Nyborg Slot og Nyborg by udgør en enestående historisk sammenhæng, et unikt kulturarvsmonument fra Danmarks middelalder med den velbevarede middelalderbyplan og slottet på voldstedet midt i byens centrum.

 

Området bliver nu løftet ved en tiltrængt restaurering og revitalisering, som giver rum for øget anvendelse og formidling gennem nye publikumsfaciliteter.

 

Visionen med kulturarvsområdet Nyborg Slot er at skabe forståelse for Nyborg Slot som det danske riges midtpunkt i mere end 800 år, og udnytte denne fortælling som ”driver” for lokal udvikling.

Læs mere om projektet

Adresse
Nyborg Slot, Slotsgade 34, 5800 Nyborg

Tid
Søndag den 23. oktober 2016, kl. 13.00-15.30

Mødested
Hovedindgangen til slottet

Program
Kl. 13.00: Velkomst.

Kl. 13.05-14.30: Rundvisninger i to hold med fortællinger i børnehøjde samt oplæg om slotsprojektet. Under oplægget serveres der kaffe, the og kage.

Kl. 14.30-15.30: Mulighed for at gå rundt på egen hånd.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 9. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind