x

Mageløse Monet: Vind et besøg på Ordrupgaard

Tag med Realdania tilbage til 1880’ernes Frankrig og oplev Claude Monets mesterlige malerier af høstakke, broer, katedraler og åkander i udstillingen Monet. Ud af impressionismen . Vi besøger Monet-mekkaet den 1. december. Arrangementet er for medlemmer, deltagerne udvælges ved lodtrækning, og hver vinder får 2 billetter.

Arrangementet er afholdt

Dato
1. december 2016

Tidspunkt
kl. 17.45 — kl. 19.00

Adresse
Ordrupgaard
Vilvordevej 110
2920 Charlottenlund

Udsolgt

Se alle arrangementer
Mageløse Monet: Vind et besøg på Ordrupgaard

Realdanias særarrangement på Ordrupgaard

Ordrupgaard er museum for fransk impressionisme og dansk guldalder med en eksklusiv samling af malerier af kunstnere som Monet, Gauguin og Hammershøi. Med en tilbygning af stjernearkitekt Zaha Hadid i 2005 og åbningen af Finn Juhls hus i 2008 har museet fået en stærk arkitektonisk profil. Museet har skiftende særudstillinger og kunst under åben himmel i Kunstpark Ordrupgaard.

Med Realdanias støtte har Ordrupgaard fået mere tidssvarende rammer, og samtidig har Danmark fået et byggeri af internationalt format, som kan inspirere til fornyelse i det byggede miljø.

 

Adresse
Ordrupgaard, Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund.

Tid
Torsdag den 1. december 2016, kl. 17.45-19.00.

Mødested
Caféen.

Program

Kl. 17.45-18.15: Velkomst samt oplæg i caféen ved museumsdirektør Anne-Birgitte Fonsmark.

Kl. 18.15-19.00: Omvisning ved museets omvisere i Zaha Hadids tilbygning med udstillingen ’Monet. Ud af impressionismen’.

Kl. 19.00: Tak for i aften.

NB! Billetten giver adgang til museet allerede fra kl.17, hvis man ønsker at gå rundt på egen hånd inden arrangementet starter kl.17.45 i caféen. Ligeledes lukker museet først kl.19.30, hvis man ønsker at gå rundt efter omvisningen.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 8. november. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind