x

Hvis vægge kunne tale: Oplev Gl. Estrup

På herregården og interiørmuseet Gl. Estrup ved Randers taler inventaret sit eget tydelige sprog og fortæller, hvordan en herregård har set ud gennem skiftende tider. Her afslører porcelæn, gobeliner, møbler og ikke mindst de mange aneportrætter, hvordan livet så ud i fortidens adelige overhalingsbane. Den 31. januar 2017 kan 50 x 2 læsere se, hvordan det gik for sig.

Arrangementet er afholdt

Dato
31. januar 2017

Tidspunkt
kl. 14.00 — kl. 16.30

Adresse
Gammel Estrup
Randersvej 2
8963 Auning

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Hvis vægge kunne tale: Oplev Gl. Estrup

Realdanias særarrangement på Gammel Estrup

De danske herregårde er blandt de vigtigste kulturmiljøer i Danmark. Realdania har medvirket til etableringen af Dansk Center for Herregårdsforskning på Jyllands Herregårdsmuseum, Gammel Estrup, i samarbejde med Aarhus Universitet og Nationalmuseet, så man for første gang i Danmark har samlet forskningen omkring herregårde og herregårdsmiljøer i en central forskningsinstitution. Centeret skal bl.a. medvirke til at skabe større forståelse for nødvendigheden af at sikre og bevare herregårdsmiljøernes helhedskarakter.

Læs mere om Gammel Estrup

Sådan deltager du
Pladserne ved arrangementet tildeles efter først-til-mølle, og det er gratis at deltage. Hvis du ikke får en plads, kommer du automatisk på venteliste, og vi kontakter dig, hvis der bliver pladser ledige.

Adresse
Gammel Estrup, Randersvej 2, 8963 Auning

Tid
Tirsdag den 31. januar 2017, kl. 13.00 – 15.30

Program

Kl. 13.00 – 13.10: Realdania byder velkommen til Gammel Estrup.

Kl. 13.10 – 14.00: Museumsdirektør Britta Andersen byder velkommen. Derefter fortæller museumsinspektør Marie Andersen om de permanente udstillinger, restaureringen og formidlingen på Gammel Estrup. Til slut giver faglig sekretær Signe Boeskov en introduktion til Dansk Center for Herregårdsforskning.

Kl. 14.00 – 15.30: Rundvisning, kaffe og kage.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 11. januar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.
Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind