x

Månedens chance: Se Ribes gamle bispegård

Nu har du chancen for et kig ind i fortiden i Ribes fredede bispegård. Taarnborg fra 1570-80 er et af Danmarks bedst bevarede renæssancehuse og ejes af Realdania By&Byg. Vi skal også opleve Ribes nybyggede og nyåbnede Kannikegård, som har lagt sig til rette oven på et gammelt kloster, der brændte i 1200-tallet. Vi udlodder 20 x 2 billetter til tidsrejsen.

Arrangementet er afholdt

Dato
26. januar 2017

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 18.30

Adresse
Torvet 15
6760 Ribe

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Månedens chance: Se Ribes gamle bispegård

Realdanias særarrangement på Kannikegården

Efter mange års forberedelser står den nye bygning ved Ribe Domkirke over for at blive taget i brug. Bygningen skal bl.a. rumme de administrative behov, som knytter sig til Ribe bysogne samt Ribe Domprovsti. Med opførelsen af Kannikegården er det nyanlagte byrum omkring Ribe Domkirke blevet fuldendt. Bygningen skal samtidig være en gæstfri ramme om offentlige arrangementer, og det har desuden været en betingelse, at den fundne rest af kannikeklosteret på stedet skulle være tilgængelig for publikum.

Læs mere om Kannikegården

Sådan deltager du
Pladserne ved arrangementet tildeles efter først-til-mølle, og det er gratis at deltage. Hvis du ikke får en plads, kommer du automatisk på venteliste, og vi kontakter dig, hvis der bliver pladser ledige.

Adresse
Torvet 15, 6760 Ribe

Tid
Torsdag den 26. januar 2017, kl. 15.00-17.30

Program

Kl. 15.00: Besøg i Kannikegården, hvor arkitekt og partner i Lundgaard & Tranberg Arkitekter Erik Frandsen fortæller.

Kl. 16.00: Turen går videre til Taarnborg, som ligger cirka fem minutter til fods fra Kannikegården.

Kl. 16.30: Præst Torben Bramming viser rundt i den gamle bispegård Taarnborg. Vi byder på en kop kaffe.

Kl. 17.30: Tak for i dag.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 11. januar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at melde sig ind, gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.
Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind