x

Kom til bålmad og vikingeleg i moderne forsamlingshus

Tag børnene med til en aktiv familiedag på Frændekilde Gård, hvor madlavning, håndværk, natur, kultur og kunst er i fokus. Den 2. og 3. juli får børn og voksne chancen for at høre en lokal ildsjæl fortælle om gården, bage snobrød, lege vikingeleg og få en rundvisning på gården. Vi udlodder 50 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
2. august 2019

Tidspunkt
kl. 11.00 — kl. 14.00

Adresse
Askemosevejen 30
3210 Vejby

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
Kom til bålmad og vikingeleg i moderne forsamlingshus

Realdanias arrangement på Frændekilde Gård

Frændekilde gård er fra 1913, beliggende i det naturskønne område ca. tre km udenfor Tisvilde. Gården er en del af Ørbys lange landbrugshistorie. Den 595 kvm store lade og høloft er omdrejningspunktet for de kommende aktiviteter. Her vil være tilberedningskøkken med mobile kogestationer og arbejdende værksteder.

Laden er bevaret i sin oprindelige ydre form, og det er disse fysiske rammer, der ved en nænsom indre transformation skal omdannes til et levende, fleksibelt rum, der giver nyt liv til lokalsamfundet I Ørby.

Læs mere om projektet

Adresse

Askemosevejen 30, 3210 Vejby

Tid

Tirsdag den 2. juli og onsdag den 3. juli, begge dage kl. 11.00-14.00 

Program

Kl. 11.00: Velkomst ved projektleder Tim Jensen på vegne af Mit Realdania.

Velkomst ved Kim Wolff, ildsjæl og idémageren bag Frændekilde, der fortæller kort om stedet og idéen bag projektet. 

Aktiviteterne går i gang: Bål med snobrød og pølser, rundvisning og vikingeleg. Holdet bliver delt op i tre grupper, hvor alle grupper kommer igennem de forskellige aktiviteter. 

Kl. 14.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 16. juni, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 18. juni.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 16. juni. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind