x

Oplev Depotgården – Fredericias kreative oase

Depotgården i Fredericia har fået nyt liv som samlingssted for byens mange kreative sjæle. Nu har du chancen for at få en spændende rundvisning i Depotgårdens værksteder af de frivillige lokale ildsjæle, der driver oasen. Vi udlodder 30 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
8. oktober 2019

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 18.30

Adresse
Lollandsgade 4
7000 Fredericia

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Depotgården – Fredericias kreative oase

Realdanias medlemsarrangement i Depotgården

Depotgården i Fredericia er et aktivitetshus for kreative voksne. Her har de en enestående mulighed for at fordybe sig kreativt i de gamle håndværk; syning, træsløjd, metalarbejde, smykkefremstilling og keramik. Depotgården har modtaget støtte gennem Realdania-kampagnen 'Underværker', som belønner frivillige ildsjæleprojekter med økonomiske indsprøjtninger. 

Læs mere om projektet

Adresse

Lollandsgade 4, 7000 Fredericia 

Tid 

Tirsdag den 8. oktober 2019, kl. 16.00-18.30

Program  

Kl. 16.00: Velkomst ved projektleder Tim Jensen på vegne af Realdania.

Oplæg om Depotgårdens tilblivelse ved formand Frank Nielsen.

Derefter er der rundvisning, hvor Depotgårdens ildsjæle viser rundt i huset og i værkstederne.

Mulighed for at stille spørgsmål.

Kl. 18.30: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 22. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 24. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind