x

Besøg Vestjyllands eventyrlige herregård

Spild ikke chancen for at opleve herregården Nørre Vosborg med voldgrav og historiske bygninger fra fire forskellige årtier. Få historien om et af de få og mest velbevarede borganlæg i Vestjylland , som kan spores helt tilbage til 1200-tallet. Hør også om Realdania By & Bygs restaurering af bygningerne. Vi udlodder 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
5. oktober 2019

Tidspunkt
kl. 13.00 — kl. 15.30

Adresse
Vembvej 35
7570 Vemb

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Besøg Vestjyllands eventyrlige herregård

Realdanias medlemsarrangement på Nørre Vosborg

Nørre Vosborg har status som Vestjyllands fornemmeste herregård. Det er et af de få og mest velbevarede tilbageværende anlæg på egnen, og dets historie kan føres tilbage til 1200-tallet. Nørre Vosborg indgår i Realdania By & Bygs samling af fredede og bevaringsværdige ejendomme.

Læs mere om projektet

Adresse

Vembvej 35, 7570 Vemb

Mødested

Ved porttårnet

Tid 

Lørdag den 5. oktober 2019, kl. 13.00-15.30

Program  

Kl. 13.00: Kommunikationsmedarbejder Mette Rabølle Sørensen fra Realdania By & Byg byder velkommen på vegne af Realdania.

Medlemmerne deles op i to hold.

Hold 1 går med arkitekt og projektleder Frants Frandsen fra Realdania By & Byg rundt og hører om borgen.

Hold 2 går med Mette Rabølle Sørensen rundt og hører om avlsgården.

De to hold bytter.

Herefter er der mulighed for at stille spørgsmål mens der serveres kaffe og kage.

Kl. 15.30: Tak for i dag. 

NB: Arrangementet er ikke velegnet for dårligt gående og kørestolsbrugere.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 22. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 24. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind