x

Få gode råd, der gør dit hjem sundere

Tirsdag den 12. marts har du chancen for en spændende ”indeklima-rundrejse” gennem boligen. Kom til Magasinet i Odense, hvor vores indeklimaeksperter giver nemme råd og tips til et sundere hjem. Vi udlodder 100 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
12. marts 2019

Tidspunkt
kl. 17.30 — kl. 19.30

Adresse
Farvergården 7
5000 Odense C

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Få gode råd, der gør dit hjem sundere

Realdanias arrangement om indeklima i Magasinet

I Realdania tror vi på, at et godt indeklima bidrager til mere livskvalitet. Derfor støtter vi projekter, der understøtter udviklingen af et godt indeklima bl.a. i forbindelse med de kommende års energirenovering og energioptimering af byggeriet. 

Læs mere om projektet

Adresse

Magasinet, Farvergården 7, 5000 Odense C   

Tid

Tirsdag den 12. marts 2019, kl. 17.30-19.30

Program

Kl. 17.30: Moderator Rasmus Rune Nielsen byder velkommen på vegne af Mit Realdania.

En "indeklima-rundrejse" i hjemmet med arkitekt Kristine Virén, formidlingschef i Bolius, og professor og indeklimaekspert Geo Clausen fra Danmarks Tekniske Universitet. "Indeklima-rundrejsen" vil blive brudt op af en quiz om indeklimaråd ved moderator Rasmus Rune Nielsen.

Der serveres sandwich og vand/sodavand at gå hjem på.

Kl. 19.30: Arrangementet slutter. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 7. marts, hvorefter vinderne får direkte besked på mail senest fredag d. 8. marts.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 3. marts. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind