x

Tag familien med på jernbanemuseum

Lørdag d. 7. september byder Gedser Remise velkommen til togglade børn og voksne. Få historien om det kulturhistoriske jernbanemuseum, som vi har støttet gennem vores initiativ Byggeriets Ildsjæle. Vær også med til at bygge en stor Brio-togbane og oplev Olsenbandens berømte Gule Palæ, der blev flyttet fra København til Gedser i 2017. Vi udlodder 25 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
7. september 2019

Tidspunkt
kl. 10.00 — kl. 12.30

Adresse
Stationsvejen 20
4874 Gedser

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Tag familien med på jernbanemuseum

Realdanias medlemsarrangement på Gedser Remise

Gedser Remise er et jernbanemuseum og et lille stykke kulturhistorie fra ”Jernbanens Guldalder” med udstilling af jernbanemateriel. Remisen ligger tæt på Gedser Station, som lagde kulisse til Korsbæk i TV-serien ”Matador”.

Læs mere om Gedser Remise
Som en del af Realdanias kampagne "Byggeriets Ildsjæle" fra 2012 fik en gruppe ildsjæle fra Gedser støtte til at omskabe det historiske trafikknudepunkt Gedser Ringremise til et besøgssted med museum og forskellige slags kulturelle oplevelser. Som et ekstra element til besøgsstedet, sørgede Bevaringsforeningen Gedser Remise for, at Olsenbandens berømte Gule Palæ blev flyttet fra København til Gedser i 2017.

Læs mere om Det Gule Palæ

Adresse

Stationsvejen 20, 4874 Gedser

Tid

Lørdag d. 7. september 2019, kl. 10.00-12.30

Program

Kl. 10.00: Velkomst ved projektleder Tim Jensen på vegne af Realdania.

Velkomst og oplæg ved formand Finn Rasmussen om Remisen, Det Gule Palæ og jernbanemuseet.

Fri adgang til museet og Det Gule Palæ samt leg for børnene. Remisens ildsjælene vil være til hjælp med fortællinger og svar på spørgsmål.

Der bydes på sandwich og vand, mens der er mulighed for at stille spørgsmål.

Kl. 12.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 2. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 3. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig, kortvarig karantæne af vinderne: Har et medlem vundet plads på et arrangement, vil medlemmet først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan medlemmet indgå i konkurrencer igen på lige fod med alle andre medlemmer.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind