x

Vind: Foredrag om vores indsatser i landdistrikterne

Danskerne er gladere på landet end i byerne - men vi ved meget lidt om hvorfor. Den viden er vi i gang med at samle, og 2. oktober fortæller projektchef Simon Harboe om vores indsatser for livskvalitet i landdistrikterne. Vi får også en nænsom fortælling om et boligdanmark meget langt fra hovedstaden gennem fotobogen TIL SALG, der byder os indenfor i de billigste huse i Danmark. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
2. oktober 2019

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.30

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind: Foredrag om vores indsatser i landdistrikterne

Realdanias medlemsarrangement om vores indsats i landdistrikter og yderområder

Nyt forskningsprojekt skal undersøge, hvad der giver folk i yderområderne deres høje livskvalitet. I Danmark har folk nemlig en højere livskvalitet på landet end i byerne, men vi ved meget lidt om hvorfor. Den nye viden kan være med til at forbedre livskvaliteten for alle danskere – både i byen og på landet.

Læs mere om projektet

Adresse

Jarmers Plads 2, 1551 København V

Tid 

Onsdag den 2. oktober 2019, kl. 17.00-18.30

Mødested

I spisesalen på 2. sal

Program 

Kl. 17.00: Introduktion til foreningen Realdania og kort status på medlemsfordele ved projektleder Anne Helmer fra Realdanias medlemsteam.

Projektchef Simon Harboe fortæller om Realdanias indsats i landdistrikter og yderområder og viser eksempler på projekter rundt om i landet fra diverse kampagner samt data fra undersøgelser af livskvaliteten på landet.

Samtale med forfatter og dokumentarist Jutta Marie Jessen om fotobogen ”TIL SALG”.

Mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne.

Forplejning og mulighed for en snak med oplægsholderne samt en kort quiz om Realdania, hvor man kan vinde ”TIL SALG”.

Kl. 18.30: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 1. september 2019, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 3. september 2019.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind